MESAR UPOZORAVA: Nikad ne kupujte mljeveno meso iz trgovačkih lanaca, staro meso pomoću trika pretvaraju u svježe! – Vas Magazin
Zanimljivosti

MESAR UPOZORAVA: Nikad ne kupujte mljeveno meso iz trgovačkih lanaca, staro meso pomoću trika pretvaraju u svježe!

 

“Sol i hladna voda izvlače smrad, šećer vraća boju, a vinobran vraća svježinu. Pazite kaj jedete…”, napisao je navodni mesar.

Društvenim mrežama proširio se tekst o mljevenom mesu u trgovačkim lancima. Tekst je navodno napisao mesar koji ima jedanaestogodišnje iskustvo, piše ” dnevno


Ako je za vjerovati ovom navodnom mesaru, ono što nikada ne biste trebali kupiti u velikim trgovinama, odnosno trgovačkim lancima je – mljeveno meso.

Faširano meso – OPREZ!!! Ja sam mesar 11 god, i sa sigurnošću mogu reć da meso koje jedemo iz trgovačkih centara je ravno lešu neke životinje koja se danima paca na cesti. Znao sam napravit tako lijepo mljeveno meso od mesa starog mjesec dana, a sve zaslužujući hladnoj vodi, soli, šećeru i vinobranu… Zato ljudi ako vam je meso jako sitno isfaširano, ako je s vanjske strane rumeno, a unutra lagano tamno i ako vam počne ići pjena kad ga dinstate vjerujte mi da je meso tretirano na način koji sam vam reko. Sol i hladna voda izvlače smrad, šećer vraća boju, a vinobran vraća svježinu. Pazite kaj jedete…”, napisao je navodni mesar.


To Top